mandag 16. april 2012

LA5YTA !!

GRATULERER MED LISENSEN MARTHE !!!
--- LA5YTA ---

Strålende fornøyd 16-åring 13.04.12


Endelig!
Da var dagen kommet for lisensprøve på Letohallen under den årlige hammeetingen; Marthe var påmeldt til prøven og vi var alle spente! Pappa`n (LA6ALA) og "Onkel" Asbjørn (LA1HSA) som hadde stått for opplæring var nok de som var aller mest spent, foruten Marthe selv.
Prøven gikk unna på ca 1 time og en spent jente ventet på sin tur inn til "løvene" som skulle rette prøven (løvene som består av Erik og Nancy er ingen løver i det hele tatt, men litt morsomt å skrive det hi). 
Prøven ble rettet og Marthe fikk godkjent - kallesignalet ble LA5YTA.

Nytt "skilt" og gratulasjoner...
Stolt gikk Marthe ut til der de lager skiltene alle får ved døra (der du betaler) og spurte om de kunne lage et nytt skilt (det første sto det bare "MARTHE" på...) - det var null problem - de laget et nytt ett med den nye signaturen på.
På vei inn i hallen igjen møtte vi "en vegg" av mennesker som kom for å gratulere - til og med tårer ble felt når man hørte at det hadde gått bra.
På høyttalerene kunne man høre navnene på alle de som besto prøven denne dagen, Marthe fikk egen applause da de også leste at hun hadde bursdag samme dag :) Til sammen var det 7 stykker som klarte prøven.
LA1OTX la ut bilder på sine nettsider (www.la1otx.no) og Marthe fikk gratulasjoner der.

QRV?
Undertegnede og Marthe fikk stadig spørsmål om når hun kom til å være QRV på radioen... Da kan jeg svare at det var hun 5 minutter etter avlagt lisens!!! Visstnok simplex 2m, men pappa`n måtte jo "sikre" seg den første QSO`en hi :)
Hjemme har Marthe allerede 2 stk hf-radioer (den ene QRP) ventende på å bli brukt + flere VHF/UHF-radioer. Så nå er det bare å komme seg inn i schacken og få kjørt massevis av kontakter.
QSL-kort blir bestilt fortløpende, bare vi får designet et fint kort først. NRRL-innmeldingen er allerede gjordt!


Gratulerer med lisensen Marthe + bursdagen din !
klem fra pappa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar